wanneer de kennis voor het maken van een website ontbreekt

wordt het tijd uw kennissen­kring uit te breiden

[kennis-peter]

Tegenwoordig is het alsof iedereen een kennis heeft die een site kan maken. Mocht die bij u ontbreken, dan maak ik graag kennis met u. Mijn naam is Peter Voets en ik maak elke dag, met veel heel plezier websites voor eenmanszaken en het midden- en kleinbedrijf. Ik schrijf en redigeer teksten en ik zorg voor een goede vindbaarheid.

Ik heb als conceptontwikkelaar / copywriter gewerkt bij de verschillende reclamebureaus, tot mijn werkzaamheden behoorden online strategie, klanten behandeling en project­management. Verder heb ik 5 jaar leiding gegeven aan een internetbureau. Mijn privé leven zal ik u besparen, maar mocht u binnen­kort toe zijn aan een nieuwe website, dan ben ik graag uw kennis van zaken.

wilt u nu kennismaken? Bel me op 06 22 38 52 16 of mail naar contact@petervoets.nl