Portfolio

Hieronder vind je een selectie van websites die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Mijn portfolio is gevuld met werk dat ik heb gemaakt voor het MKB en voor klanten van communicatiebureau’s / -studios.

Een groot deel van mijn dagelijkse werkzaamheden vind je niet op deze pagina terug. Denk aan het onderhouden van websites, het schrijven van teksten voor websites, nieuwsbrieven of advertenties. Dus… mocht mijn portfolio je aan­spreken, dan kan ik misschien nog veel meer voor je doen ;)

Mobiliteitscentrum Kolenketen Westhaven

Nederland heeft vijf kolengestookte energiecentrales. In het Klimaatakkoord is afgesproken dat deze centrales voor 2030 gaan sluiten. Een vervelend gevolg hiervan is dat werknemers hun baan kwijtraken of een andere functie gaan krijgen.

Mobiliteitscentrum Kolenketen Westhaven helpt de werknemers van de eerste centrale die gaat sluiten; de Hemwegcentrale in de Amster­damse Westhaven. Zij worden onder andere via een site geïnformeerd over de begeleiding die zij krijgen bij het vinden van een nieuwe baan en de eventuele omscholing die hiervoor nodig is.

Mobiliteitscentrum Kolenketen Westhaven is een krachtenbundeling van FNV en UWV. Ik heb de site en het logo gemaakt in opdracht van Michel Mons en Jan Bos.

Werkzaamheden: • website ontwikkeling • logo ontwikkeling

Naar de website

Fluxus

Begin dit jaar is de nieuwe site van Fluxus online gegaan. Ik heb deze site begeleid tot aan de productie.

Op basis van gesprekken / interviews binnen de Fluxus organisatie zijn onder andere de doelen en de randvoorwaarden voor de site bepaald. Hierna heb ik de site op basis van een flowchart in kaart gebracht, gesprekken gevoerd met ontwerpers en programmeurs en de uiteindelijke bureaukeuze begeleid.

De site is uiteindelijk gemaakt door Counter Creatives. Het resultaat is te zien op https://fluxus.nl.

Werkzaamheden: • begeleiding / advisering

Naar de website
Funny Side Up website ontwikkeling Peter Voets

Funny Side Up

Alles is funny aan Funny Side Up, de illustraties, handlettering en ook Sandra Bruin zelf, designer en illustratrice van Funny Side Up. ‘Leef elke dag met de Funny Side Up’ is Sandra’s motto en dat is te zien aan haar ontwerpen.

Voor Funny Side Up mocht ik een site / webshop maken, tweetalig, bestemd voor win­ke­liers, online webshops en het bedrijfsleven. Winkeliers en online webshops die geïnteresseerd zijn in de verkoop van Funny Side Up artikelen, kunnen via de site een inlog code aanvragen.Het adres is www.funnysideup.nl.

Kort na de introductie van de site is Hallmark zo slim geweest in zee te gaan met Funny Side Up. De ver­koop van de kaarten verloopt nu via deze site.

Werkzaamheden: • website ontwikkeling • schrijven en redigeren teksten • vindhaarheid

Naar de website

Kavel Vastgoed

Dit is de tweede corporate website die ik voor Kavel Vastgoed heb mogen maken. In vergelijking tot zijn voortganger geeft de huidige website niet alleen inzicht in de vele mooie projecten die Kavel Vastgoed heeft weten te realiseren, maar biedt het ook inzicht in wie deze project­ontwikkelaar is en waar voor staat.

Werkzaamheden: • website ontwikkeling

Naar de website

NIKI Florence

De nieuwe website van NIKI Florence heb ik gemaakt op basis van het ontwerp van Mathijs Van Woerkum. De site wordt weergegeven in het Nederlands, het Engels en het Italiaans.

Werkzaamheden: • website ontwikkeling

Naar de website

NFCSupply / IDSupply

In 2018 / 2019 heb ik in opdracht van Counter Creatives twee webshops mogen voor G10. De webshops zijn te vinden op www.nfcsupply.nl en www.idsupply.nl. Beide webshops zijn gemaakt in WordPress / WooCommerce.

Werkzaamheden: • website ontwikkeling

Naar de website

Verloskundigen­praktijk Poppie

Eind februari 2020 is de nieuwe website van Verloskundigen­praktijk Poppie online gegaan. De site heeft een openbaar en een beveiligd deel.

Speciaal voor cliënten van Verloskundigenpraktijk Poppie is er het beveiligde gedeelte. Hier wordt op basis van het 9 Maanden Zwangerschapsplan meer informatie geboden, niet alleen in tekst, maar ook met downloads en videos.

De illustraties zijn van Funny Side Up.

Werkzaamheden: • website ontwikkeling

Naar de website

Van Oosterom Makelaar

Op zondag 1 maart 2020 is Dineke van Oosterom gestart met haar makelaarskantoor ‘Van Oosterom Makelaar’. Als makelaar bemiddelt Dineke bij de huur of verhuur van een woning en de koop of verkoop hiervan. Haar werk­gebied is Haarlem / Haarlemmermeer, Hillegom, Heemstede en Hoofddorp. Haar kracht is dat ze altijd iets meer doet voor haar klanten. Gewoon een steengoede, persoonlijke service biedt.

Hoe ik dit uitgangspunt heb vertaald in een website kan je zien op www.vanoosterommakelaar.nl. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt en zeker als je op zoek bent naar een woning of deze wilt verhuren of verkopen, dan raad ik je aan de website te bezoeken.

Werkzaamheden: • website ontwikkeling • teksten schrijven • logo bewerking

Naar de website

Het Ontwikkelbuffet

Elke branche spreekt zijn eigen taal, heeft zijn eigen vakjargon. Er zijn meer overeenkomsten. Als je goed kijkt, zie je dat er vaak wordt gekozen voor dezelfde soort oplossingen. Dit geldt ook voor de wijze waar­op web­sites worden ge­maakt.

Het Ontwikkelbuffet is ac­tief op het gebied van coa­ching en trai­ning, zowel persoonlijk als voor groe­pen. Het uitgangspunt van websites van concu­le­ga’s is vaak fotografie in combi­na­tie met een zakelijke pre­­sen­­tatie.

Uiteraard is het belangrijk hier goed naar te kijken, maar nog be­lang­rijker vind ik het dat je altijd moet proberen het anders te doen én vooral beter.

Werkzaamheden: • website ontwikkeling • logo ontwikkeling

Naar de website