Euroscaffold

Om een succesvolle website te kunnen maken is een goede samenwerking tussen mij en mijn opdrachtgever noodzakelijk. De opdrachtgever deelt zijn wensen en levert input, terwijl ik de website ontwikkel, teksten schrijf en zorg voor optimale vindbaarheid.

Bij de totstandkoming van de Euroscaffold website verliep de samenwerking anders. Annemiek van Connecting verzorgde samen met mij voor het creatieve aspect en we vulden ook gezamenlijk de site. In plaats van een opdrachtgever-bureau relatie werkten we op collegiaal niveau samen. Een enorm leuke ervaring!

Euroscaffold staat voor topkwaliteit van Nederlandse bodem. In Krommenie worden hoogwaardige aluminium rolsteigers, steigeraanhangers, kamersteigers, ladders en trappen vervaardigd, die niet alleen in Nederland worden verkocht, maar ook in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en de Verenigde Arabische Emiraten
Om die reden is de website meertalig. Op dit moment alleen nog in het Nederlands, Engels en Duits. Binnenkort zal de site in meer talen beschikbaar zijn.

✲ Website ontwikkeling
✲ tekstschrijven (Nederlands)

Opdrachtgever:

Connecting BV

Datum:

Werkzaamheden: