Een site moet wat voor je doen

Bij de ontwikkeling ervan kij­ken we dikwijls niet naar wat we willen bereiken, maar naar wat we erop willen hebben. We verzamelen tekst en foto’s. En nadat alles online is gezet, wachten we af. De blijdschap, die we aanvankelijk voelden toen we online gingen, ver­dwijnt geleidelijk of verandert in het slechtste geval in te­leur­­­­stel­ling. We hebben een website.

Door je doelen, verwachtingen op papier te zetten, weet je wat voor én op je web­site het belangrijkste is. Op basis hiervan maak je de indeling van je site en je pagina’s. Je kiest ongeveer 10 zoekwoorden waarop je wilt worden gevonden en je schrijft op basis hiervan je tekst. Door een site te maken met een duidelijk uit­gangs­punt, weet je wat je ervan kan verwach­ten. En mochten die verwachtingen niet uitkomen, dan weet je sneller wat je nog meer kan doen.

een site moet wat voor je doen - Peter Voets

Mocht je hulp nodig hebben, bel of mail me. Als je dat wilt, is het eerste wat ik doe een voor­stel met een offerte voor je maken. Je weet zo precies waar je aan toe bent en wat je aan me hebt.

Bel 06 223 852 16 of mail naar contact@petervoets.nl. Je kan ook gebruik maken van het onder­staande webformulier. Hopelijk hoor ik snel van je.

Strategie

Naast je website wil je bij­voor­beeld gebruik maken van social media en een nieuws­brief. De vraag is wanneer zet je wat in en voor welke sociale media­kanalen kies je? Ik geef je graag advies en werk een plan van aanpak voor je uit.

Website ontwikkeling

De ontwikkeling van je web­site mag je bij mij in ter­mijnen betalen (zonder extra kosten). En tijdens het be­ta­len van deze ter­mij­nen geef ik je gratis advies en onder­houd ik samen met je je web­site. Wil je de ont­wik­ke­ling én het onder­houd volledig aan me uit­beste­den? We spreken hier­voor een vast bedrag per maand af.

Vindbaarheid

De vindbaarheid bevorder je door je website tech­nisch goed in te stel­len en door een zoekwoord op elke pagina centraal te stellen. Ik help je daar graag bij.

Tekst

Een goed tekst spreekt je klanten aan én zorgt er ook voor dat je site goed wordt gevonden. De toon, de wij­ze waarop je je klanten aan­spreekt is afhankelijk van waar je dit doet. The tone of voice op Facebook is een andere dan op je website.