KAN JE HET VINDEN?

Waarmee kan ik je helpen?

Website ontwikkeling

Ik help je graag op gang met de ontwikkeling van je website of werk die volledig voor je uit. Wil je weten wat je aan je huidige site kan verbeteren, neem contact met me op. Bel 06 22 38 52 16 of mail naar contact@petervoets.nl

Tekst

Hoe zorg je voor een tekst die klanten aanspreekt én de vindbaarheid van een site bevorderd? Kennis alleen is niet voldoende.

Ik heb als tekstschrijver gewerkt bij verschillende soorten communicatie­bureau’s en ik werk sinds de opkomst van internet in deze sector.

Wil je van mijn ervaring gebruik maken? Bel me dan op 06 22 38 52 16

Vindbaarheid

Je wilt dat je als persoon of bedrijf goed wordt gevonden. Alle online middelen waarvan je gebruik maakt, moeten hier­voor zorgen. Daarom kijk ik niet alleen naar de vindbaarheid van je website, maar onder andere ook naar de inzet van social media.

Voor je website kijken we eerst naar de zoekwoorden waarop je wilt worden gevonden. Beperk je keuze tot ongeveer 10 woorden en let op je afzetgebied. Ik licht graag alles toe tijdens ons eerste gesprek.

illustraties - beeldbewerking? Peter Voets Zaandam

Illustraties en beeld

Ook voor een logo, beelden en illustraties, een visitekaartje en andere uitingen kan je bij me terecht. Ik laat je graag zien wat ik al heb gemaakt.

Social Media

Social media is een belang­rijk middel om met je klan­ten in contact te komen en geïnteres­seerden naar je website te leiden. Maar je kan niet alles, dus voor wel­ke media kies jij? En hoe stem je alles op elkaar af; herhaal je je bericht overal of stem je je die af op het medium dat je gebruikt? En hoe betrek je je website bij de social media die je inzet? Bel me op 06 22 38 52 16.

Strategie

Een website moet wat voor je doen, het is daarom verstandig eerst je doelen en verwachtingen op papier te zetten. Wat wil je met je website bereiken? Die doelen en ook je doelgroep zijn niet alleen het uitgangspunt voor de ontwikkeling van je website maar ook voor je seo.